ΤΟ  ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ένας κόσμος με βέλτιστη υγεία, ευεξία, αισιοδοξία και διαρκές χαμόγελο ικανοποίησης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η υποστήριξη του ανθρώπου που θέλει να έχει ιδανικό βάρος και καλύτερη υγεία, παρέχοντάς του τη γνώση της χρήσης του ισχυρότερου φαρμάκου στη φύση, την τροφή.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ EVIVIOS MED:

Κάθε σταθμός και μια νέα Κατάκτηση 

Από το 2007 έως σήμερα ασχολούμαστε αποκλειστικά με την αντιμετώπιση του υπέρβαρου, της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων. Η μακρόχρονη εξειδίκευσή μας, καθιστά όλη την επιστημονική ομάδα και το δίκτυο εκπαιδευμένων ιατρών, ειδικούς στην εφαρμογή της μεθόδου Evivios που προορίζεται για ανθρώπους με αυξημένο σωματικό βάρος, παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο και άλλα συνακόλουθα νοσήματα της παχυσαρκίας.

FB-Post-Landscape-1
Axies

Εξατομικεύουμε και εξελίσσουμε συνεχώς την ιατρική μέθοδο διαχείρισης βάρους Evivios, με γνώμονα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας και τις οδηγίες της ΕΔΕ (Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία), της ADA (American Diabetes Association), και της ESPEN (The European Society for Clinical Nutrition and Metabolism), σχετικά με τις δίαιτες μειωμένων θερμίδων και υδατανθράκων και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου. 

Το Ιατρικό και Διαιτολογικό μας δυναμικό αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς στα θέματα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε υποστηρικτικά
και συμβουλευτικά για την απόκτηση ενός υγιούς βάρους
και μιας χρόνια καλής υγείας.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στην Evivios Med, είμαστε αφιερωμένοι στο να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο που θέλει να επιτύχει καλύτερη υγεία και ιδανικό βάρος. 

Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Επενδύουμε στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη και την επαγγελματική εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, έχοντας σαν σκοπό να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε εταιρικούς και προσωπικούς στόχους.

Ενθαρρύνουμε τον διαρκή εμπλουτισμό γνώσεων και την ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων, ενώ προάγουμε την ομαδικότητα, αποφεύγοντας κάθε λογής διάκρισης.

Θέλουμε ο καθένας που μας γνωρίζει να χαίρεται για αυτό!

Οι άνθρωποί μας ενσαρκώνουν το όραμα και την αποστολή της Evivios Med και κάνουν πραγματικότητα τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Η ομαδική δουλειά και η επαγγελματική συνείδηση αντανακλώνται σε όλο το φάσμα των εταιρικών μας λειτουργιών και συνιστούν το κύριο συστατικό, τόσο της έως τώρα επιτυχημένης πορείας της εταιρείας μας, όσο και της μελλοντικής της ανάπτυξης.

Teamwork business join hand together concept, Business team standing hands together, Volunteer charity work. People joining for cooperation success business.

Οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που εκφράζουν τη φιλοσοφία μας και αποτελούν τη σημαντικότερη επένδυσή μας.

Τα τμήματα της εταιρείας μας είναι:

Ιατρικό Τμήμα, Τμήμα Διατροφής & Διασφάλισης Ποιότητας, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, Τμήμα Marketing, Τμήμα Πωλήσεων, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικό Τμήμα, Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας.